ВИДОВЕ СТРОИТЕЛСТВО:
 1. Монолитно строителство – включва армирани бетонни елементи, керамични, газобетонови и циментови тухли, мазилки и т.н.
 2. Сухо строителство – дървена или метална носеща конструкция обличана от гипсови, гипсофазерни, циментови, осб и други плоскости, ламперии, сайдинг и други.
 3. Панелно строителство – сглобяване с предварително изготвени модули и сандвич панели.
ИЗБОР НА МАТЕРИАЛИ И НАЧИН НА ИЗГРАЖДАНЕ
За сглобяемите къщи най-използвани са вариантите на сухо и панелно строителство. Нашата оферта е най-добрата комбинация от тях. Съветваме Ви да се придържате към практичните материали и сглобяеми елементи, избягвайки мокри процеси като шпакловки, мазилки и други. Най-трайни са материали устойчиви на линейни разширения, студ, слъце и влага.
11 ОСНОВНИ ЕЛЕМЕНТА НА СГЛОБЯЕМАТА КЪЩА
 1. Фундамент (бетонна основа или земни анкери)
 2. Под (ламинат, дюшеме теракот)
 3. Носеща конструкция (дървени греди или метални профили)
 4. Външни стени (гипсофазер, ламперия или осб)
 5. Изолация в стените и тавана (епс или 10 см минерална вата)
 6. Вътрешни стени (гипсокартон пвц или дървена ламперия)
 7. Баня (фаянс или пвц ламперия)
 8. Таван (окачен растерен, ламперия или гипсокартон)
 9. Покрив (сандвич панели 3 см, воалит, битумни керемиди или метални цигли)
 10. Врати и прозорци (фазерни, пвц дограми)
 11. Комуникации (ВиК до тапа, ел до три точки)
 * материалите в списъка подлежат на промяна по желание.
ЗА ФУНДАМЕНТА
Единствената монолитна част от сглобяемите къщи, която служи за тяхна основа. Малките бунгала и къщи могат да бъдат захванати към земни анкери заместващи бетонният фундамент, правейки къщата напълно мобилна.
НОСЕЩАТА КОНСТРУКЦИЯ
Представлява дървен скелет от спънати греди през 60 см. Това позволява лесното полагане на плоскостите и изолацията в стените.
СТЕНИ, ПОКРИТИЯ И ИЗОЛАЦИЯ
Стените са покрити външно с гипсофазер, ламперия, сайдинг или осб а вътрешно с гипсокартон или друго. Залагаме фазер когато къщата ще бъде с мазилка, понеже той позволява полагането на циментови смеси и мокри процеси като цяло. ОСБ плоскостите вън са удачни при полагане на сайдинг. В случай на ламперия, тя се поставя директно върху скелета. Гипсокартонът вътрешно на стените позволява гипсово шпакловане и боядисване. Варианти с ламперии също са възможни. Изолацията е 8-10 см ЕПС или минерална вата.
ДОВЪРШИТЕЛНИТЕ РАБОТИ
Това са всички довършителни операции по поставянето на окабеляване, ВИК, стенни, подови настилки, врати, прозорци, и други до завършен вид на къщата. Тези операции се правят след сглобяването на грубия строеж, като трябва да бъдат предварително ясни и решени с цел избора на подходящите материали и покрития