Сподели
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Жилищни контейнери – контейнери къщи, контейнери за живеене, фургони за живеене, жилищен фургон за живеене
Фундаментът е един от най-важните етапи при строежа на всяка една къща, било то монолитна или сглобяема. Предимствата при сглобяемите къщи…

Фундаментът е един от най-важните етапи при строежа на всяка една къща, било то монолитна или сглобяема. Предимствата при сглобяемите къщи е, че цената за изграждане на фундамента е значително по-ниска, поради лекотата на постройката.

     Фундаментът е основата на сградата и при правилно и качествено изпълнение сигурността на сградата е гарантирана. За сглобяемите къщи най-често се изгражда ивичен фундамент. Дълбочината на копаене е около 60см, надземната част е около 50см, а широчината на ивиците са около 30-40см. След изкопаване на ивиците се изгражда ел. и ВиК захранването, което е на точно определено място, определено по проект. След това се монтира кофраж, полага се армировка, насип с чакъл, финишна армировка, най-накрая се залива с бетон. Задължително фундаментът трябва да е идеално нивелиран.

     Ние от "Строителен Лидер-Варна" предлагаме на нашите клиенти изготвяне на фундамента, като спазим всички изисквания за здравина и стабилност на цялата сграда..Жилищни контейнери - контейнери къщи, контейнери за живеене, фургони за живеене, жилищен фургон за живеене.


контейнер,контейнери,живеене,жилищни,фургон,фургони,цена,цени,модулни,жилищен,жилищни контейнери,контейнери живеене,фургони контейнер,фургони контейнери,живеене контейнер,жилищен контейнер,контейнери жилищни,живеене контейнери,живеене жилищни,живеене фургонСподели
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Пиши ни
close slider