Изграждане на нов покрив

Покриви - Строителен Лидер Варна

Изграждане на нов покрив

5
(22)

Строителна фирма за ремонт на покриви за град Варна, Добрич, Шумен

Безплатен оглед и професионална консултация за ремонт на покрив, направа на нов покрив

ПОДДРЪЖКА НА ПОКРИВ?

Ремонтa на покрива и добрата му поддръжка са от изключителна важност за всяка сграда. Природните фактори целогодишно нанасят поражения, вследствие на дъждове, сняг и така неприятните градушки. За да не започне да се руши домът ви от последвалите течове, трябва да се погрижите за здравината и правилното функциониране на вашия покрив.

Колко излиза ремонт на покрив на къща?

Има различни оферти за ремонт на покриви в страната като цената варира според много фактори. Минималната цена за цялостен ремонт на покриви на къща е 75 лв. на кв.м. като тук не се включва цената на керемидите. С керемиди и капаци можете да получите цени за ремонт на покриви от 125 лв., до 250лв. на кв.м. в зависимост от сложността на покрива, вида на проекта, цени на строителни материали

Колко струва ремонт на покрив на панелен блок?

Цената за ремонт на покриви на панелни блокове варира от 50/60 лв. на кв.м. до 160 – 180 лв. на кв.м. с материали от най-високо качество. Тя зависи от продължителността на гаранцията и други фактори.

Как да не ни измамят при ремонт на покрива?

Преди да намете фирма е добре да погледнете примерен договор за ремонт на покрив. Отделете време да прочетете внимателно договора, който подписвате, ако ви е предоставен такъв. Задължително оставете копие от договора за себе си, за да може, ако попаднете на измама, да докажете какъв оригинал сте подписали.

Как да изберем фирма за ремонт на покрива на къщата?

Има критерии, на които трябва да отговори една добра фирма за ремонт на покриви във Варна или другаде в страната. Това са на първо място да предложи адекватно решение на проблема. На второ място е важно да да използва материали от най-добро качество. И на трето място е да ви осигури гаранция на своя труд. Всичко това можете да получите, ако се доверите на Строителен Лидер Варна за частичен или цялостен ремонт на покрива.

Качество на нашата работа?

Прецизно планиране – за да сме сигурни, че ще свършим работата според вашите очаквания винаги планираме изпълнението на всяка задача и подзадача Изпълнение на ремонтите винаги в срок – ние съобразяваме планирането на ремонти и изграждане на покриви с крайния срок, така клиента няма да бъде разочарован Ние НЕ жертваме качеството за сметка на бързината при изпълнение на дейностите ни Професионални ремонти на покриви на разумни цени за град Варна, Добрич, Шумен. Винаги отлични резултати В Строителен Лидер Варна работят топ експерти готови да се справят и с най-големите предизвикателства Поставяне на хидроизолация на покриви с дълга гаранция Ние имаме повече от 20 години опит в ремонта на покриви Нашите многобройни доволни клиенти са най-голямата ни реклама Ние работим перфектно в екип като добре смазана машина – комуникацията между всяко от звената е на изключително високо ниво

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 22

No votes so far! Be the first to rate this post.

Строителни услуги с включени материали

СМР

ГРАД

М-ка

ЦЕНА

Груб строеж на къщи

Варна

кв.м 700 лв.

Ремонт на покриви

Варна, Добрич, Шумен кв.м 180 лв.

Фундаменти

Варна кв.м 250 лв.

Фундаменти

Добрич кв.м 270 лв.

Фундаменти

Шумен кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Варна кв.м 270 лв.

Подпорни стени

Добрич кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Шумен кв.м 320 лв.

Бетонни огради

Варна лин. м. 180 лв.

Бетонни огради

Добрич лин. м. 200 лв.

Бетонни огради

Шумен лин. м. 220 лв.

Бетонен път

Варна кв.м. 100 лв.

Бетонен път

Добрич кв.м. 115 лв.

Бетонен път

Шумен кв.м. 125 лв.