fbpx

Груб строеж кофраж

Строителен Лидер предлага цени и услуги на квадратен метър,линеен метър.Примерни цени за колони шайби,огради,фундаменти,басейни

Кофраж,кофриране на колони шайби стени:Ако искате да ни наемете да направим колони шайби-стени (груб строеж) цената до 100 кв.м. отгоре погледнато ще е 15лв. разгънат кофраж което ще рече ако приемем че колоната е 25/25 на 2,4 то 1 колона би ви струвало 36лв.

Лидер Варна-колони шайби груб строеж на м2
Лидер Варна-колони шайби груб строеж на м2

Кофраж,кофриране на плоча:Ако искате да ни наемете за кофраж на плоча (груб строеж) цената за 100 кв. м ще е 35 лв/м2 ( отгоре погледнато)

Лидер Варна-Кофраж на плоча.
Лидер Варна-Кофраж на плоча.

Кофраж,кофриране на ограда:Ако искате да ни наемете за кофраж на ограда до 0,60см. височина над 20лин.метра цената ще е 15лв на линеен метър.

Лидер Варна-Кофраж на ограда
Лидер Варна-Кофраж на ограда

Кофраж,кофриране на фундамент:Ако искате да ни наемете за кофраж на фундамент пример (ивичен фундамент) цената за 100кв.м (отгоре погледнато)ще е 40лв/м2 или 4000,00лв. Цената не включва изкопни работи.

Лидер Варна-Фундамент
Лидер Варна-Фундамент

Кофраж,кофриране на басейн:Ако искате да ни наемете за кофраж на басейн цената за 100кв.м (отгоре погледнато) ще е 50лв/м2 или 5000,00лв

 

Лидер Варна-Басейн
Лидер Варна-Басейн

Цените са примерни.Всичко се договаря на място след получаване на нужните проекти!!!

Shares
Лидер Варна.Строителство ремонти,строеж,груб строеж къщи,майстори.
X