Ремонт на покриви в Шумен

Ремонт на покриви в Шумен

Ремонт на покриви в Шумен

5
(77)

ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В Шумен

Ремонтът на покриви е специфична задача, която изисква добри познания относно покривните конструкции, хидроизолациите, покривните покрития и други елементи. Много майстори могат да предложат ремонт на покрив, но малко са тези, които гарантират качество. Ето защо можете да се свържете с нас от “Строителен Лидер Варна” тъй като екипът ни е изграден от добри специалисти в покривните ремонти.

КАКВИ ВИДОВЕ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ ПРЕДЛАГАМЕ?

Ако вашият покрив тече и пропуска студ, то със сигурност е дошло време да го ремонтирате. Ние можем да предложим смяна на хидроизолация, пренареждане на керемиди, поставяне на улуци, грижа за комините и много други. Постигаме успехите си благодарение на прекрасния ни колектив от майстори, за които ремонтът на покрива е призвание, а не просто поредната работа.

Амортизираната конструкция на покрива може да Ви създаде истински главоболия. В този ред на мисли трябва да се свържете с екипа ни, за да внесе необходимите корекции. Имайте предвид, че с напредъка на времето, влошените климатични условия и въздействието на околната среда, могат да задълбочат проблемите на вашия покрив. Ето защо не бива да се бавите с реакцията.

Течове, влага, студ, влизане на горещ въздух и рушащо се покривно покритие са само малка част от неприятните ситуации, които може да изпитате. Това обаче няма да се случи, ако заявите услугата ремонт на покриви “Строителен Лидер Варна” , тъй като ние знаем как и ще Ви помогнем по най-добър начин.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 77

No votes so far! Be the first to rate this post.

Строителни услуги с включени материали

СМР

ГРАД

М-ка

ЦЕНА

Груб строеж на къщи

Варна

кв.м 700 лв.

Ремонт на покриви

Варна, Добрич, Шумен кв.м 180 лв.

Фундаменти

Варна кв.м 250 лв.

Фундаменти

Добрич кв.м 270 лв.

Фундаменти

Шумен кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Варна кв.м 270 лв.

Подпорни стени

Добрич кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Шумен кв.м 320 лв.

Бетонни огради

Варна лин. м. 180 лв.

Бетонни огради

Добрич лин. м. 200 лв.

Бетонни огради

Шумен лин. м. 220 лв.

Бетонен път

Варна кв.м. 100 лв.

Бетонен път

Добрич кв.м. 115 лв.

Бетонен път

Шумен кв.м. 125 лв.