РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЗА ГРАД ДОБРИЧ

Ремонт на покриви Добрич - Строителен Лидер Варна

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЗА ГРАД ДОБРИЧ

5
(91)

Ние държим на качеството, когато обслужваме клиентите си. Ето защо във фирмата работят доказани специалисти с дълъг стаж. Те обслужват различни видове сгради предлагайки пълна гама ремонти на покриви и обслужване на топ равнище. По-важното е, че искаме хората да говорят за нас давайки своето мнение, отколкото сами да обясняваме на какво сме способни..

Ремонт на покриви за град Добрич
  • Изграждане на нови покриви / покривни конструкции;
  • Хидроизолация на покриви за различни сгради;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Подмяна на улуци;
  • Монтаж на керемиди керемиди;
  • Пренареждане на керемиди;
  • Усвояване на тераси и тавански помещения;
Майстор за ремонт на покриви

От момента на съществуването ни доказахме, че в екипа ни има наистина добри майстори за ремонт на покриви. Те разполагат с подходящата екипировка, оборудване, инструменти и материали, за да предоставят предложат перфектно изпълнение на всяка една поставена задача. Независимо дали сме търсени за ремонт на ламаринени или скатни покриви, цялостен или частичен ремонт на покрив или изграждане на покривни конструкции, ние сме на разположение.

И, ако целта е поправка на покрив или разваляне на стар покрив, с цел да се изгради нов, то със сигурност нашите услуги ще бъдат полезни за потреблението. Майсторите ни са способни да се справят във всяка една ситуация монтирайки керемиди и аксесоари към тях, полагайки хидроизолация с високо качество и грижейки се за водосточни тръби, улуци, комини и прочие.

Добрият майстор на покриви не е самоцел. Това е човекът, който познава тънкостите на всяка покривна конструкция, независимо от какъв материал е изградена тя. Ето защо предлагаме професионалната си помощ в сферата на строителството , тъй като всеки един служител във фирмата е с висока квалификация.

.

ЧЗВ за ремонт на покриви

Какво покритие да изберем за новия покрив?

В зависимост от наклона на покривната конструкция, можете да изберете съответното покритие. Така например, ако наклонът е от двадесет до петдесет градуса, то керамичните керемиди са едно разумно решение. При наклон от 15 до 85 градуса пък могат да се използват битумни керемиди. Най-добре направете консултация със специалистите ни, за да се намери оптималното решение.

Кои са основните фактори при избор на фирма за ремонт на покриви?

Може би водещият фактор тук е цената, тъй като всеки се стреми да търси евтин ремонт на покрив. Съветът ни е да не гледате къде е най-евтино, а да обърнете внимание на качеството, използваните материали, отзивите на клиентите и не на последно място, спазването на сроковете, в които сте уговорили дадения ремонт. Винаги искайте гаранция за извършените ремонти

Кога е подходящото време за ремонт на покрив?

Планирайте внимателно покривния ремонт. Той не бива да се извършва през сезоните, в които вали дъжд и сняг. Гледайте прогнозата за времето и изберете слънчевите седмици без валежи през пролетта или лятото. Това са най-добрите сезони за постигането на вашата цел.

Цена за ремонт на покрив/направа на нов покрив

Цените за ремонт на покрив започват от

Цена за ремонт на покрив за град Варна

BGN 180 /кв.м
  • С включени материали

Цена за ремонт на покрив за град Добрич

BGN 200 /кв.м
  • С включени материали

Цена за ремонт на покрив за град Шумен

BGN 220 /кв.м
  • С включени материали

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 91

No votes so far! Be the first to rate this post.