СТРОИТЕЛСТВО НА ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ

Строителство на еднофамилни къщи - Строителен Лидер Варна

СТРОИТЕЛСТВО НА ЕДНОФАМИЛНИ КЪЩИ

5
(5535)

Изграждането на еднофамилна къща е сравнително скъпо начинание и трябва да сте подготвени за значителни първоначални разходи, които ще определят изпълнението на целия проект. Ако решите да построите своята нова прекрасна и уютна еднофамилна къща, важно е да се подготвите психически, физически и финансово за пътуването, което ви предстои.

Ценоопределящи фактори

Колко ще струва строителство на еднофамилна къща?

Първият въпрос, който като бъдещи собственици си задавате е, „колко ще струва строителството?” Изграждането на самата къща и нейното привеждане в експлоатация е етапен процес, а крайната цена, което ще платите зависи от различни фактори, в които е включен и факторът политика на строителната фирма за определяне на цената. Иначе, най-важните фактори са:

  • Размерът на къщата, която ще се строи;
  • Дали ще строите до ключ или ще изберете груб строеж (второто не е край на харченето на пари);
  • Къде ще строите – град или село, район, надморска височина, местоположение, където ще се постави фундамента;
  • Видът на използваните строителни материали и актуалните пазарни цени
  • Разходи за проекта и разрешително за строеж във вашия район
  • Достъп до комунални услуги
  • Типът удобства, които избирате да включите

Има още много фактори, които ще определят крайната цена

Етапи на строителство на еднофамилна къща

Етапи на строителство на еднофамилна къща

Изграждането на еднофамилна къща по поръчка от самото начало до края е вълнуващо преживяване за бъдещите собственици, но много строго определен етапен процес за строителите.

Позволете ни да помогнем на Вас и вашето семейство да разберете как работи всичко предварително, защото ако разбирате процеса на изграждане на дома и как се случва всичко, ще бъдете по-подготвени за предстоящите месеци на пътуването. Вие като бъдещи собственици участвате със стъпките, които трябва да направите от момента на изявяването на волята да имате нова еднофамилна къща, през планирането на бюджета, до сключването на договора за изпълнение.

Първата стъпка разработването на плановете с архитекта и проектанта. След като плановете бъдат одобрени, те трябва да бъдат запечатани от лицензиран инженер. За да се получи разрешително за строеж се плащат определени такси в общината.

Строителният екип ще изчисти земята и ще я изравни, за да може да започне строителството. Районът на строителният обект ще бъде обграден според изискванията и след това се изкопават основите. Цялата подземна ВиК и електрическа инсталация се полага в основите, след което се излива плочата. Следват процесите свързани с изграждането на кофража и арматурата.

След този етап архитектурата придобива един външен вид, който вече издава формата на сградата и собствениците започват да виждат първите плодове на строителния труд.

Вентилацията, отоплението и климатизацията също се инсталират като съставни части. Този етап е свързан със сериозно окабеляване, с добавяне на връзки за комунални услуги и изграждане на система за сигурност.

Започва поставянето на изолацията, която ще играе основна роля в енергийната ефективност на сградата. Това е етапът, в който започват и довършителните работи свързани с мазилката и сайдинга, инсталирането на облицовките по стаите, обзавеждането на банята със санитарен фаянс и т.н.

В последния етап големите машини са изчезнали от обекта и е време да се работи по „фината настройка” на къщата, така че тя да придобие този външен вид, който очаквате. Това е етапът, който отвежда строителството на къщата до момента на ползване и предаването на ключа от строителя към настоящия собственик.

Строителен Лидер Варна груб строеж
Цени за строителство на къщи до груб строеж
НОВ ПОКРИВ НА СТАРА КЪЩА

НОВ ПОКРИВ НА СТАРА КЪЩА

Изграждане на нов покрив с битумни керемиди. Покрив с битумни керемидиНов покрив с битумни керемиди. Нова конструкция Нови ребра и греди, дъски (ламперия). Кара таванПод покривно пространство - кара таван Сачак (стреха)Сачак (стреха) 0,60 м. Кара таван Кара таван Кара таван конструкция на покрив конструкция на покрив конструкция на покрив…
Ремонт на покриви в Шумен

Ремонт на покриви в Шумен

ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ В Шумен Ремонтът на покриви е специфична задача, която изисква добри познания относно покривните конструкции, хидроизолациите, покривните покрития и други елементи. Много майстори могат да предложат ремонт на покрив, но малко са тези, които гарантират качество. Ето защо можете да се свържете с нас от…
РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЗА ГРАД ДОБРИЧ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЗА ГРАД ДОБРИЧ

Ние държим на качеството, когато обслужваме клиентите си. Ето защо във фирмата работят доказани специалисти с дълъг стаж. Те обслужват различни видове сгради предлагайки пълна гама ремонти на покриви и обслужване на топ равнище. По-важното е, че искаме хората да говорят за нас давайки своето мнение, отколкото сами да обясняваме на…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 5535

No votes so far! Be the first to rate this post.

Строителни услуги с включени материали

СМР

ГРАД

М-ка

ЦЕНА

Груб строеж на къщи

Варна

кв.м 700 лв.

Ремонт на покриви

Варна, Добрич, Шумен кв.м 180 лв.

Фундаменти

Варна кв.м 250 лв.

Фундаменти

Добрич кв.м 270 лв.

Фундаменти

Шумен кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Варна кв.м 270 лв.

Подпорни стени

Добрич кв.м 290 лв.

Подпорни стени

Шумен кв.м 320 лв.

Бетонни огради

Варна лин. м. 180 лв.

Бетонни огради

Добрич лин. м. 200 лв.

Бетонни огради

Шумен лин. м. 220 лв.

Бетонен път

Варна кв.м. 100 лв.

Бетонен път

Добрич кв.м. 115 лв.

Бетонен път

Шумен кв.м. 125 лв.