Нашите услуги

Сега е времето за хубаво настроение, усмивки и промяна. А какъв по-прекрасен и дълготраен начин за положителна промяна от ремонта у дома?  Чудите се какво да направите, от къде да започнете?

  • Строителен Лидер Варна - ремонт на апартаментДа смените тапетите;
  • Да шпакловате и боядисате стените
  • Да смените дограмата
  • Да подмените подовите настилки
  • Да обновите тавана като изберете нестандартна форма от гипсокартон със скрито осветление
  • Да промените вида на банята
  • А защо не да преобразите до неузнаваемост кухнята?
  • Дали не е време да ремонтирате спалнята, хола или пък да освежите детската стая?
  • А може би точно сега е моментът за цялостен ремонт на апартамента!

Би било страхотно да внесете свежест вкъщи, нали?

Освен, че от нас ще получите експертно- технически съвети за това какво е нужно за да се извърши качествено ремонта, ще получите нашето съдействие в разрешаването на други казуси покрай процеса. Нашето старание, коректност, отговорност и професионални умения и знания.

В частичният ремонт влизат ремонтни дейности само на някои помещения от дома Ви, като кухня, баня, всекидневна или коридор. Ние можем да демонтираме и изнесем всичко старо за на направим място на новото обновление. Разполагаме с нужните инструменти и нужното желание.

Основен ремонт на апартамент, частичен ремонт на апартамент, козметичен ремонт на апартамент или луксозен ремонт на апартамент - изборът е Ваш, изпълнението - от нас!

В основния ремонт влиза къртене, ремонт на баня или кухня, подмяна на ел и ВиК инсталацията, смяна на дограмата на прозорците, замазка и нареждане на новата подова облицовка и т.н. Ние можем да изпълним всичко това за Вас. Предлагаме предварителен оглед с експертно технически оказания, които да Ви помогнат да определите как най- правилно да подходите в ремонтните дейност.

Тук говорим за ремонт на цялото жилище или така нареченият основен ремонт. Ако ви предстои цялостен ремонт на  апартамент, по-добре се обърнете към фирма, която да затвори целия цикъл от необходимите за извършване строително-ремонтни работи /СРР/. По този начин няма да търсите майстори за всеки вид дейност, а фирмата изпълнител ще се погрижи да осигури най-добрите майстори за съответните СРР.  Цените за цялостен ремонт на апартамент се припокриват с тези за довършителни работи, като изпълнението на всички СРР не е задължително.

В този случай се ремонтират отделни части от един апартамент, например:

Ремонт на кухня, ремонт на коридор,  ремонт на баня, ремонт на спалня или ремонт на дневна.

Да, разбира се. Освен основни ремонти дейности, ние предоставяме и освежителни такива, които са значително по-бързи и евтини, като същевременно променят нещата до желаната от вас степен.

Подобни проекти могат да се възползват от пълния ни капацитет на услуги, от лепене на плочки, до редене и циклене на паркет, лепене на тапети и много други неща. Ако вашата кухня е в своя начален стадии, то ние ще се повече от способни да я доведем до завършен, готов за експлоатация, вид.

Избора на точния вид ремонт от който има нужда Вашето жилище зависи главно от Вашите предпочитания, бъдещи планове и финансови възможности. Ние ще се съобразим с всичко и ще го изпълним точно както предпочитате.

 

Показване на 1–12 от 93 резултата