Ограда тип щора – модерно решение с устойчиво качество
Металните огради тип щора осигуряват луксозен и модерен вид на вашия имот, без това да е за сметка на качеството и устойчивостта им. Вероятно и вие искате не просто ясна граница на собствеността си, но и добър естетически облик, който да върви наред с дълъг експлоатационен живот и достъпна цена?

Оградата е не само възпиращ фактор за крадците и източник на сигурност, но и начин да покажем красотата на сградата и да допринесем за нейната стойност. Благодарение на стилния и изчистен вид на оградите тип щора, вие лесно можете да превърнете къщата си в дворец и да получите безброй комплименти. В крайна сметка никога не се знае дали няма да се решите на продажба, а добрият външен вид определено продава.

Предимства на металните огради тип щора:

Издръжливост: Металните ламели са невероятно издръжливи и са създадени за дълъг живот и всичко това без почти никаква поддръжка. Ако са инсталирани правилно, те ще издържат на тежки метеорологични условия.
Сигурност: Обикновено крадците търсят по-лесни за преодоляване огради. Оградата тип щора ги респектира и високото си ниво на сигурност и поверителност.
Защита от корозия: Ръждата е основен проблем на много метални огради. И това е така, защото стоманата е податлива на ръжда в естественото си състояние. Металните ламели на оградите тип щора обаче за поцинковани, което ги прави устойчиви на вода и влага.
Естетика: Оградата тип щора ще изглежда добре по всяко време на годината, независимо от проливните дъждове. Освен това, тя се предлага в различни цветове и стилове, така че да изберете модел и цвят, който съответства на архитектурния стил на сградата ви, на цялостната естетика на имота ви и на вашия вкус.
Висококачествено ламелно покритие: Оградата не избледнява с времето и не променя цвета си.
Рентабилност: Инвестицията в ограда тип щора е рентабилна, тъй като ще я използвате наистина дълго време. Ако съпоставите цената и експлоатационния живот, ще се убедите лично в това и сами.
Универсалност: Можете да инсталирате оградата тип щора на всякакви имоти с всякаква цел, независимо от размера и формата на границата.
Предимствата на металната ограда тип щора действително са впечатляващи. Разнообразието от цветове, от които можете да избирате, допълнително улеснява избора ви и ви дава възможност да реализирате и най-смелия си проект.

За да се възползвате от всичко това обаче, ви препоръчваме да изберете утвърден производител, който ви гарантира високо качество и безопасност. Това е особено важно, ако имотът ви е на проблемен терен и оградата трябва да се проектира и инсталира прецизно.

Ламелните огради могат да се поставят на всякаква настилка, но все пак се доверете на професионалния монтаж при инсталирането им. В случай че имате нужните умения, можете да се заемете с монтажа и сами. Към ламелите ще получите и подробна инструкция, която да ви улесни максимално.

Освен това можете да изберете и оградни порти в същия стил, за да постигнете завършен вид на оградната си система. Ламелните врати и портали са със същото качество и устойчивост като оградата тип щора. Лесно ще добиете представа как ще изглежда имота ви, ако разгледате готовите проекти на производителите.