В зависимост от терена, оградата може да бъде наклонена, стъпаловидна или равна. За ваше улеснение предлагаме изготвянето на индивидуален проект за да можем да реализираме всички ваши желания.

Какъв бюджет да определите за ограда?

Ако вече сте си закупили парцел и ви предстои построяването на нова къща, то би следвало първо да бъде изградена оградата с цел опазване на материалите, техниката и оборудването по време на строежа на вашата къща или да наемете мобилна ограда със същата цел.

Към настоящият момент и времетраенето на вече предоставените Ви ценови оферти е доста по-кратки. Ако до преди 2-3 години имахме възможност да предложим ценова оферта със срок на валидност 30 календарни дни, то към този момент не бихме могли да предложим ценова оферта за строителен ремонт с по-дълъг срок от 10 календарни дни, тъй като цената на строителните материали се променя (покачва) всяка седмица, цената на горивата също, както и на други стоки и оборудване , необходими за изпълнението на съответния ремонт.

Нашият съвет по отношение на определяне на бюджета за ограда е да снабдите с ценови оферти за всички ремонти, които сте планирали да изпълните с общия бюджет- подравняване на терен, трасиране, изграждане на ограда, строеж или ремонт на къща и др.

Когато разполагате с отделните ценови оферти ще можете да определите каква сума да вложите за ограда и каква за къща.

С оглед на това какъв бюджет сте определили за ограда ще може да се определи и типа ограда, който да ви бъде изработен.