Строителна фирма “Строителен Лидер Варна″ ЕООД е член на Камарата на строителите ,като извършва дейности от трета до пета категория. Основната ни дейност е груб строеж, ремонт на покриви. Предлагаме широка гама от строително-ремонтни дейности като повдигане на тавански помещения, хидроизолация, подмяна на метални керемиди, изграждане на дървена конструкция за всички видове покриви и др.

Държим на качественото изпълнение на всички строителни услуги. Екипът ние се състои от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството. Използваме само качествени материали, които гарантират дълъг срок на вашия ремонт. Фирмата има готовност за поемане на обекти, както във Варна така в Добрич и Шумен. Стараем се да постигнем добри взаимоотношения с нашите клиенти и да изградим доверие помежду си.

Фирмената ни политика налага коректни отношения, спазване на срок за изпълнение и качество, сключване на договор. При желание на клиента можем да направим предварителен оглед на обекта и да изготвим оферта, която ще ви даде обективна цена за вашия ремонт.