Цени на огради

Цени на огради

Колко струва да построиш ограда?

Сподели:

Цени за монтаж на ограда
Средно, монтирането на ограда струва между 30 и 50 лв. на квадратен метър, като повечето собственици на жилища харчат между 100 и 300 лв. заедно с материалите на квадрат. Типичната ограда излиза около 5000 лв. за монтаж, като само материалите съставляват около 70% от общата ѝ цена.

Национална средна цена

10 000 лв.

Минимална цена

5 000 лв.

Максимална цена

20 000 лв.

Среден диапазон

5 000 лв. – 10 000 лв.

Има широка гама от материали, от които да избирате, например ковано желязо, алуминий, винил и дърво, всеки от които има различни цени при строителството на огради за къщи. Ще обсъдим факторите, които ще ви помогнат да вземете най-доброто решение за покупка.

За типичен двор от 50 метра дълга ограда струва между 5 000 и 15 000, като повечето собственици на жилища харчат около 10 000 в зависимост от вида на използвания материал. Само за материалите цените варират средно от 60 лв. до 250 лв., докато цената на труда е между 30 и 50 лв. на метър за огради за двор. Ако трябва да премахнете текущата ви ограда, това може да оскъпи строителството на оградата ви с още около 500 лв. Строителството на огради за двор може да бъде трудна задача.

Разходи за монтране на ограда на квадратен метър
Монтажът на ограда струва средно около 200 лв. както за материали, така и за професионален монтаж. Тази цена включва всички оградни дъски, стълбове, поставени в бетон, две хоризонтални шини, подготовка на площта и почистване.

Тип

Материал

Труд

Обща цена на метър

Дърво

60 лв. – 110 лв.

40 лв.

100 лв. – 150 лв.

Тел

100 лв. – 200 лв.

30 лв.

130 лв. – 230 лв.

Винил

100 лв. – 200 лв.

30 лв.

130 лв. – 230 лв.

Алуминий

150 лв. – 350 лв.

50 лв.

200 – 400 лв

Бамбук

80 лв. – 140 лв.

30 лв.

110 лв. – 170 лв.

Ковано желязо

150 лв. – 350 лв.

50 лв.

200 – 400 лв

Винилова ограда или дървена ограда. Калкулатор на разходите
Както виниловите, така и дървените огради за къщи се предлагат в много различни стилове и избор на материали, които влияят на това какво ще видите като напишете огради цени. Обикновено ще платите около двойно за цената на винилови материали в сравнение с дърво, но плащате приблизително същото за професионален труд. Цените, изчислени по-долу, са за средна ограда с дължина 50 метра.

Тип

Материал

Труд

Средна цена

Дърво

3 000 лв. – 5 500 лв.

2 000 лв.

5 000 лв. – 7 500 лв.

Винил

5 000 лв. – 10 000 лв.

1 500 лв.

6 500 лв. – 11 500 лв.

Разходи за дървени огради
Два метра висока дървена ограда струва между 5 000 лв. и 7 500 лв. за монтаж, като повечето собственици на жилища харчат около 5 хил. Цените варират драстично в зависимост от избрания вид дървесина. Обработената под налягане борова дървесина е най-разпространената, където в крайна сметка ще похарчите общо около 5 хил.

Разходи за винилова ограда
Винилова или композитна ограда за поверителност струва 6 500 лв. и 11 500 лв. за монтаж, като средната цена е до 200 лв. на метър. Материалите обикновено струват два пъти повече от дървото, но обикновено издържат и два пъти по-дълго, изискват по-малко поддръжка и се предлагат с гаранция.

Алуминиева ограда
Цената за монтиране на алуминиева ограда варира от 200 лв. до 400 лв., като около 70% отиват за материали. Това включва поставяне на стълбове в бетон на разстояние 2 метра и половина и използването на винилови оградни панели. С различията в разходите за монтаж и труд, може да се наложи оценка на алуминиевата ограда да се направи оценка на място. Ако сте планирали поставянето на алуминиева ограда, свържете се с нас и ние ще ви пратим пълна оферта с цени.

Бамбукова ограда
Средната цена за бамбукова ограда, когато търсите огради цени, е 110 лв. до 170 лв. на метър. Всеки материал и труд съставляват около 50% от общата ви цена. За типична бамбукова ограда от 50 метра можете да очаквате да платите средно между 5500 лв и 8500 лв.

Колко да е висока оградата 2 метра или 2.50 метра?
За дървена ограда от 50 метра с височина 2 метра, изградена от бор, обработен под налягане, цените варират около 5 хил. Когато увеличавате височината до 2.50, очаквайте да платите около 30% повече или към 7 500 лв.

Разходи за телена ограда
Ограда, изградена с тъкана тел или бодлива тел, струва около 90 лв. на метър. Телените огради се предлагат в много различни габарити, стилове и можете да изберете колко кабела искате. Телената ограда е идеална за проекти „Направи си сам“, като градини или заграждения за домашни любимци и животни. Можете да се сдобиете и с по-скъпи варианти, които са подсилени на цени от 180 лв.

Разходи за ограда на фермата
Оградата на ферма или двор може да ви струва около 150 лв. за дърво, около 200 за винил, около 100 за телена мрежа включително всички материали и професионалния монтаж. Изобщо при всички външни огради на къщи цените им са съобразени с големината и височината.

Разходи за невидима и електрическа ограда
Много невидими електрически огради за кучета могат да бъдат закупени в местните магазини за домашни любимци като цената е около 200 лв. за устройствата. Освен това яката на приемника на оградата струва 100 лв.. Електрическите огради могат да се използват и като мярка за сигурност или да задържат коне и едър рогат добитък в двора ви.

Средна цена за изграждане на нова ограда
Средната цена за изграждане на нова 50 метрова ограда е 6000 лв. за дърво, за винилова около 9000 лв. и 15 000 лв. за ограда от ковано желязо. Когато изчислявате крайната си цена, ето основните фактори, които трябва да оцените:

· Материали - Материалите за огради варират на цени от 60 лв. до 350 лв. на метър, като повечето собственици харчат около 200 лв.

· Труд - Средно разходите за труд за монтиране на нова ограда варират от 30 лв. до 50 лв. на метър.

· Разрешения - Няма да ви е необходимо разрешение, ако оградата е до 2.2 метра. Консултирайте се с местния строителен отдел, а също и с асоциацията на собствениците на вашия дом, за да видите дали се изискват нещо допълнително и дали няма промени в закона. Повечето изпълнители ще могат да ви кажат какво е необходимо и да се справят с процеса вместо вас.

· Комунални услуги - Тъй като вашият изпълнител ще трябва да изкопае дупки в земята, за да закрепи стълбовете за оградата, ще трябва да се уверите, че местоположенията на всички заровени комунални услуги са известни и ясно обозначени, за да избегнете повреда и прекъсване на обслужването.

· Проучване на земя - Можете да наемете специалист, който да маркира линиите на вашите имоти и да ви покаже къде точно можете да построите вашата ограда.

· Класиране на ландшафта - Ако имате проблеми с неравен терен, това ще означава, че земята трябва да бъде изравнена, преди оградата да бъде поставена.

· Премахване на ограда - Ще има допълнителна такса от 100 лв. за премахване на съществуваща ограда. Понякога вашият изпълнител ще включи това в офертата си, друг път вие трябва да попитате каква е цената.

· Брой порти - Всяка порта може да струва от 100 лв. до 3000 лв., тя ще има и цена за добавяне към оградата, в зависимост от материалите, стила и размера. За порта за алея от висок клас очаквайте да платите до 10 000 лв.

· Осветление и аксесоари - Можете да добавите лампи към вашата ограда срещу допълнително заплащане.

Ограда за задния или ограда около цялата къща
Консултирайте се с местните власти, дали ще са ви необходими някакви разрешителни за изграждането. Безопасен начин е да съчетаете материалите, стила и височината на вашата ограда с тази на съседите, за да създадете последователен външен вид.
Разходи за ограда в двор, спрямо размера му
За типичен парцел ще са необходими към 50 метра ограда във вашия двор на цени, вариращи около 7500 лв. Ако решите да използвате винил, струва над 10 000 за материали и професионален монтаж. Ако ви е необходима точна цена за материали и труд при монтирането на планирана ограда, потърсете ни за професионална оценка.

Дължина на оградата

Средна цена

25 метра

4750 лв.

40 метра

7600 лв.

50 метра

8525 лв.

100 метра

23 500 лв.

Оценка на разходите за подмяна на ограда
Средната цена за подмяна на ограда е същата като монтирането на нова на средна цена от 60 лв. до 300 лв., без да включва премахването на съществуващата ви ограда. Прогнозите за разходите за инсталиране на ограда зависят от дължината на вашата ограда, височината, броя на стълбовете и какви материали за ограда се използват. Когато напишете евтини огради цени в интернет и ще откриете оферти и промоции на редица материали.

Как да изчислите колко ограда ще ви е необходима?
Най-добрият начин да изчислите колко ограда ви е необходима е да се свържете с професионалист. Ако решите сами да изчислите прогнозата, разделете общия периметър на 8, след което добавете две, за да получите общото количество стълбове, от което се нуждаете за разстояние от 2.5 метра. За да разберете колко дървен материал ви трябва за вашите огради за двор, ще трябва да разделите общия периметър на ширината на панелите.

Средна цена за монтиране на стълбове за ограда
Наемането на майстор за монтаж на стълбове за ограда струва средно 80 лв. на стълб, в зависимост от дълбочината и разстоянието. Повечето професионалисти по фехтовка няма да заменят или ремонтират стълбове за ограда и ще инсталират само ако това е част от нова инсталация на ограда за двор. Повечето стълбове за огради са поставени в бетон на разстояние от 2.5 метра за дървени огради и разстояние от 2 метра за винилови огради в зависимост от изпълнителя.

Колко струва монтирането на порта?
Средната цена за монтиране на порта за ограда е около 200 лв. на порта в зависимост от размера, количеството, стила и използваните материали. Ако ограждате задния си двор, ще ви трябва поне една порта от двете страни на къщата ви, а за предния двор ще ви трябва или единична, или двойна порта за алеята и евентуално още една за пешеходен трафик. Ако имате ограда отпред, може да се нуждаете от по-здрави стълбове, за да окачите портите. Само за материалите за огради за двор:

100 лв. – 650 лв. за порта за пешеходен достъп

250 лв. – 6500 лв. за порта за алея от висок клас

Допълнителни разходи и опции за ограда
Разходи за проучване на земята за ограда
Средната цена на проучване на земята за изграждане на ограда е около 300 лв. Поземлен инспектор ще заложи линиите на вашия имот, за да ви насочи къде законно можете да построите своята ограда.

Разходи за премахване на ограда
Освен ако това вече не е включено във вашата оферта от вашия изпълнител, ще има допълнителна такса от около 100 лв. до 300 лв. за премахване на съществуваща ограда, като повечето собственици на жилища харчат окло 150 лв. За 50 метра стара ограда се взема около 3-5 лв. на метър за махането ѝ. Разходите ще покрият времето и усилията за демонтиране или събаряне на съществуващата ограда. Товаренето на материалите и изхвърлянето им съгласно местните закони може да оскъпи цената с още 100 – 200 лв.

Често задавани въпроси
Коя е най-евтината ограда за монтиране?
Най-евтината ограда за инсталиране е дървена ограда, която може да ви излезе около 150 лв. на метър. Телените оградите започват от 120 лв. на метър, заедно с монтажа, а виниловите от 130 лв.

Колко струва да се огради в 1 декар двор?
За да монтирате ограда в двор от 1 декар, ще са необходими около 60 метра ограда на средна цена от 250 лв. с материалите и труда. Вашата цена зависи основно от вида на избраните материали, ако търсите евтини огради цени най-вероятно ще излязат предложения за такива.

Колко време отнема инсталирането на ограда?
За типична дървена ограда за поверителност, професионален изпълнител на огради ще отнеме средно 15 часа, за да монтира 30 метра.

Колко струва една кедрова ограда?
Ограда от кедрово дърво струва около 70 лв. на метър за труда и материалите. Като цяло можете да очаквате да похарчите около 3500 лв., която ще бъде в добро състояние между 16 и 20 години.

Разходи за ограда "Направи си сам" спрямо цените на изпълнителите
В допълнение към материалите на средна цена от 250 лв. за материали, очаквайте да трябва да заплатите и разходите за цяла седмица труд за монтирането на вашата ограда. Освен това ще трябва да заплатите еднократна такса за цялото оборудване като бормашина, чук, трион, шнек или копател на дупки и измервателна лента.

Когато наемат професионалист, те могат да свършат работата за половината от времето с разходи за труд между 30 и 50 лв. на метър, което включва и гаранция. За 50 метрова ограда трудът ще струва общо около 2000 лв. Истинският въпрос е дали вие може да отделите една пълна седмица, за да го направите вместо професионалиста.

Получаване на безплатни оферти за монтаж на ограда
За да изберете най-добрия изпълнител, ще трябва да идентифицирате претенденти, които могат да влязат в списъка ви от 3 до 5 изпълнители. Колко може да струва монтажа на вашата ограда, може да разберете, като попитате майстори близо до вас и изпратите запитване за оферта от специалисти във вашия район. Потърсете изпълнители, които:

· Имайте страхотни онлайн отзиви;

· Напълно лицензирани и застраховани;

· Да има актуално застрахователно удостоверение;

· Включили са разходите за монтаж и цялостно почистване в офертата;

· Осигуряват отлична комуникация от първото си телефонно обаждане или имейл;

· Имат портфолио от скорошни проекти, които са били направени в района;

· Осигуряват добра гаранция.

Калкулатор на разходите за ограда

Калкулатор на разходите за ограда
Има много различни видове огради, от които да избирате, като цените варират средно от 60 лв. до 350 лв. за метър. За средна ограда от 50 метра, само материалите ще варират от 3 000 лв. до 17 500 лв., а трудът варира от 1500 лв. до 2500 лв. Ето средната цена на огради на къщи, разбита по материал от нашите специалисти за ограда:

Вид

Цена на материал

Труд

Цена на метър

Дърво

60 лв. – 110 лв.

40 лв.

100 лв. – 150 лв.

Телена на квадрати

100 лв. – 200 лв.

30 лв.

130 лв. – 230 лв.

Винил

100 лв. – 200 лв.

30 лв.

130 лв. – 230 лв.

ПВЦ

150 лв. – 350 лв.

30 лв.

180 лв. – 380 лв.

Двуредова ограда дървени летви

30 лв.

30 лв.

60 лв.

Алуминий

150 лв. – 350 лв.

30 лв.

180 лв. – 380 лв.

Желязо

150 лв. – 350 лв.

50 лв.

200 лв. – 400 лв.

Три или четири редова ограда от дървени летви

50 лв.

30 лв.

80 лв.

Поцинкована стомана

150 лв. – 350 лв.

50 лв.

200 лв. – 400 лв.

Телена ограда

90 лв. – 150 лв.

30 лв.

120 лв. – 180 лв.

Разход на труд за монтиране на ограда
В зависимост от избрания вид материал, разходите за труд за монтиране на ограда варират от 30 лв. до 50 лв. За типична дървена ограда разходите за труд ще съставляват 30% до 50% от крайната цена. На професионален майстор на огради ще му отнеме средно 15 часа, за да монтира 50 метра ограда.

Цена на винилова ограда
Монтажът на винилова ограда струва около 30 лв. на метър, като повечето собственици на жилища плащат между 6 500 лв. до 11 500 лв. за ограда от 50 метра. Винилът е екологичен, изисква минимална поддръжка, има строга издръжливост и се предлага в голямо разнообразие от цветове. Недостатъкът е, че виниловата ограда струва много предварително, но компенсира цената в дългосрочен план с продължителност на живота от 20 до 30 години.

Разходи за телена ограда на квадрати
Монтажът на телена ограда струва около 30 лв. на метър, като повечето варират средно от 1500 лв. за 50 метра. Телените огради се предлагат с височина от 2 метра или 2.50 с поцинкована стомана или стомана с черно винилно покритие.

Разходи за дървена ограда
Монтажът на дървена ограда струва около 40 лв. на метър за типична 50-метрова ограда. Една дървена ограда струва между 5 000 и 7500 лв., като повечето собственици харчат около 5000 за нея. Цените варират в зависимост от вида дървесина, който избирате, размера на оградата, дизайна, оформлението и разходите за труд. Най-често се използват за градински огради.

Вид на дървесината

Цена за метър

Бор

100 лв.

Смърч

40 лв.

Секвоя

50 лв.

Кедър

70 лв.

Тропически твърда дървесина

120 лв.

Най-евтината дървена ограда е тази, изработена от смърчова дървесина. Тя варира между 40 и 60 лв. на метър. Колкото по-евтин дървен материал изберете, толкова по-малко структурна цялост ще осигури той и е по-малко вероятно да издържи на гниене и влошаване.

Двуредова ограда от дървени летви
Оградата с разделителни летви обикновено струва между 30 и 50 лв. на метър или до 2500 лв. за 50 метра. Броят на използваните релси ще повлияе на крайната цена. Обикновено се използва по ниви и ферми. Традиционно се изгражда с дърво, но и PVC-то като материал става все по-популярен поради дългия си живот и по-малко необходима поддръжка.

Разходи за алуминиева ограда
Средно собственик на жилище харчи до 19 000 лв. за монтиране на 50 метрова ограда с алуминиева плоскости. Поради високата си цена, алуминиевата и метална ограда е по-малко популярен вариант в сравнение с дървото и винила. Положителната страна е, че алуминият издържа дълго време и изисква минимална поддръжка. Този тип декоративни огради са изключително атрактивни.

Цена на огради от ковано желязо

Огради от ковано желязо струват средно 300 лв. за линеен метър, като цените варират от 10 000 до 20 000 лв. Може да откриете разнообразни метални огради. Средно 75% от разходите като разгледате метални огради цени отиват само за материалите. Оградата от ковано желязо може да има персонализиран дизайн, да се използва за ограждане на басейни или да се смесва с тухлени колони, за да създаде луксозен вид. Въпреки здравината, която осигурява желязната ограда, тя все още ще се нуждае от поддръжка, която включва необходимостта от шлайфане и пребоядисване на всеки 24 до 36 месеца, за да се гарантира, че е предпазена от корозия.

Цена на ограда от PVC и композитни материали

Средната цена на PVC или композитна ограда варира между 200 лв. и 400 лв., като повечето собственици на жилища харчат между 10 000 лв. и 20 000 лв. Обикновено PVC се предлага в панели с ширина 15 см., а виниловите стълбове се поставят в бетонни дупки с дълбочина 8 см. Доставките, необходими за инсталиране на PVC огради, включват материали, крепежни елементи, стълб бетон и съединители. PVC плоскостите не гният, не се разлагат, не са обект на щети от насекоми, не образуват мухъл или плесен и не се нуждаят от пребоядисване. Повечето PVC огради, които се монтират професионално, трябва да издържат 15 години и повече.
Цени на стоманени и метални огради
Цените на оградите от гофриран метал и стомана варират средно от 200 до 400 лв. за метър. За типична 50 метрова метална ограда собствениците харчат между 10 и 20 хил. за материали и професионален монтаж. Стоманата е невероятно издръжлива и лесна за поддръжка, за разлика от различните видове бетонни огради. Металът обаче е скъп и с течение на времето неизбежно ще се надраска и ръждясва.

Категория:  Огради

Услуга за град: Варна , Добрич , Шумен


Цени на огради Колко струва да построиш ограда? Калкулатор на разходите за ограда Цена на огради от ковано желязо Цена на ограда от PVC и композитни материали

Огради Варна , Добрич , Шумен бетонни Огради за Варна , Добрич , Шумен
Цени за огради

Цени за огради

Категория: Огради

Цени за огради

Цени за огради

Категория: Огради

Цени за огради

Цени за огради

Категория: Огради

Още от категория Огради

135 метра бетонна ограда с колони от бетонни блокчета

Строителна фирма "Строителен Лидер Варна" ЕООД представя бетонна ограда с бетонни блокчета 135 метра Калиманци. Основи на ограда 135 метра / 0,50м/0,5м. Бетонна ограда 125 метра 0,50м/0,25м. 6 бетонни колони 2м/0,45м/0,25м. Колони с бетонни блокчета 56 броя /1,40 м Бетонни огради за град Варна , Добрич, Шумен...

215 метра основи за ограда

Започнахме изграждане на 215 метра бетонна ограда град Варна Осеново. Изкоп на основи за ограда 215 метра 0,50метра/0,50метра Арматура за ограда Бигли 0,44/0,44 метра Монтажи горни №8 на 4 метра Долни №10 на 4 метра. Ограда. Оградата ще бъде на височина 0,60 метра широка 0,25 метра...

90 метра основи за ограда

Ден 2 ри след изкоп на 215 метра основи за ограда изляхме бетон на 90 метра основи град Варна местност Осеново. Изкоп за основи на ограда 215 метра 0,50 метра , 0,50 метра Арматура за основа на ограда бигли 0,44 м/0,44м Монтажи на 4 метра №10 и №8 Бетон за основи на ограда Бетон клас Б25 Общо...

150 метра кофраж на ограда

150 метра кофраж и бетон за ограда. Ден 8 ми продължаваме с изграждане на бетонна ограда град Варна местност Осеново 150 метра кофраж на ограда. Височина средно 0,60 метра широчина 0,25 метра Арматура за ограда. Арматурата е №10 с монтажи №8 на 4 метра Кабели за осветление Монтирахме кабели за осветление в кофража. След , като излеем...

Кофраж на ограда

В зависимост от терена, оградата може да бъде наклонена, стъпаловидна или равна. За ваше улеснение предлагаме изготвянето на индивидуален проект за да можем да реализираме всички ваши желания. Какъв бюджет да определите за ограда? Ако вече сте си закупили парцел и ви предстои построяването на нова къща, то би следвало...

  • Категория: Огради
  • Град Варна,Добрич,Шумен

50 метра бетонна ограда

След изкоп на основи за ограда, армиране, кофриране дойде време за подливане на бетон. Ден 5 ти декофраж на ограда и кофраж на ограда нови 60 метра част от 215 метра 50 метра кофраж на ограда. Височина средно 0,60 метра широчина 0,25 метра Арматура за ограда. Арматурата е №10 с монтажи №8 на 4 метра Кабели...

50 метра ограда кофраж и бетон

Ден 4 ти започнахме подливане с бетон кофраж за 50 метра ограда. 50 метра кофраж на ограда. Височина средно 0,60 метра широчина 0,25 метра Арматура за ограда. Арматурата е №10 с монтажи №8 на 4 метра Кабели за осветление Монтирахме кабели за осветление в кофража. След , като излеем бетона ще се показват в горния край...

50 метра кофраж на ограда

Ден 3 ти започнахме изграждане на кофраж за 50 метра ограда. 50 метра кофраж на ограда. Височина средно 0,60 метра широчина 0,25 метра Арматура за ограда. Арматурата е №10 с монтажи №8 на 4 метра Кабели за осветление Монтирахме кабели за осветление в кофража. След , като излеем бетона ще се показват в горния край на...

25 Метра ограда с пана на 1.50

25 метрова ограда с оградни пана. Представяме ви бетонна ограда с оградни пана град Варна м-т Прибой. Основи за ограда 25 метра 0,50 метра дълбочина 0,40 метра широчина. Армировка за ограда За основи бигли 0,35м/0,35м. Монтажи на 4 м №10 и №12 За ограда №10 през 0,20м. Монтажи №8 Кофраж на ограда. 25 метра средно на 0,60...

  • Категория: Огради
  • Град Варна , Добрич , Шумен

КОЛКО ДЪЛБОКИ ДА СА ОСНОВИТЕ ЗА ОГРАДА

На въпроса колко дълбоки трябва да са основите на оградата Основата на оградата трябва да е стабилна , основни фактори на които трябва да обръщаме внимание. След изкоп на основите на оградата почвата е песъчлива, мокра. В този случай ако искаме плътна или масивна ограда (основите няма да издържат на натоварването). Минимум дълбочина...

25 метра кофраж на ограда

Представяме Ви 25 метра кофраж на ограда град Варна местност Ракитника. Основи за ограда 25 метра / 0,40 метра / 0,50 метра. Кофраж на ограда Средна височина на ограда 0,50 метра. Най ниска част 0,50 метра най висока 1.10 метра. Ако имате нужда от изграждане на бетонна ограда не се колебайте да ни потърсите! Ще получите...

ПОРТАЛНИ ВРАТИ И ОГРАДИ

Конзолните портални врати са все по-популярни и търсени. Те допълват външния вид на фасадата и са изключително удобни за употреба. Изработват се от метална, плътна или решетъчна конструкция под формата на крило. Отличават се с висока скорост на отваряне и ниско ниво на шум и имат изключителна здравина и устойчивост...

Оградите

Обикновено оградата дефинира пространството, където собствениците могат да се движат, играят, почиват. На някои места оградите са необходимост, на други са оптическа бариера. Често тя е и важен архитектурен елемент от дворното пространство, а може и да бъде фон, на растенията, оформящи периферията на градината. Оградите могат да са плътни...

  • Категория: Огради
  • Град Варна , Добрич , Шумен

Основа за ограда

Фундаментът поема натоварванията от сградата и разпределя силите равномерно към основата. Основата за оградата ще предпази оградата от изкривявания, счупвания и деформации. Основата е бетонна лента с квадратни удължения за стълбове, изработени от тухли или бетон. Металните стълбове не изискват увеличаване на размера на носещата лента. Необходимостта от основа за ограда Твърдата...

  • Категория: Огради
  • Град Варна , Добрич , Шумен

Монтаж на оградни системи

"Строителен Лидер Варна" ЕООД предлага на своите клиенти услуги, свързани с монтажа на оградни системи. Ние сме фирма с над 20-годишен опит в търговията и монтажа на оградни системи и работим с екип, способен да се справи във всяко предизвикателство. Предлагаме широка гама от технологии и продукти за оградни системи,...

Услуга Град Цена
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Варна Запитване
Строителство на къщи - Строителен Лидер Варна

Строителство на къщи

Груб строеж

Фундаменти за сглобяеми къщи - Строителен Лидер Варна

Фундаменти

Бетонни фундаменти

Подпорни стени - Строителен Лидер Варна

Подпорни стени

Бетонни подпорни стени

Бетонни подпорни стени - Строителен Лидер Варна

Огради

Бетонни огради

Ремонт на покриви - Строителен Лидер Варна

Покриви

Ремонт на покриви

Бетониране на път - Строителен Лидер Варна

Бетонни настилки

Бетониране на път