Ремонт на покриви

Ремонт на покриви за град Варна, Добрич, Шумен

Цената за ремонт на покрив зависи от много фактора. Частичен ремонт на покрив ли ще правите. Само подмяна на керемиди на покрива или цялостна реконструкция на покрив.

Ние препоръчваме ако имате възможност не отлагайте ремонта на Вашия покрив!
Ремонт на покриви с метални керемиди.
Металните керемиди модел Roof са произведени в България по немска технология, изработени с финландска техника. Представляват профилирани метални листове с шарка наподобяваща керемиди тип „Mизия“. Материалите вложени в керемидите са с немски и италиански произход. ФИРМАТА предлага на пазара всички допълнителни аксесоари към металните керемиди за завършен и естетичен вид на покрива:

Капак
Челна планка
Подчелан планка
Надолучна пола
Горна улама
Долна улама
Стенна планка (горна и долна)
Снегоупор


Оферти и цени за Ремонт на покриви

Контакт форма

Изпрати запитване

Получи оферта...


Проект:

Град:

Отговор?  • Запазете час за оглед!
  • Ние ще Ви изготвим подробна оферта за Ремонт на покриви!
  • Ще предложим максимално кратък срок за изпълнение!

Хидроизолация


Полагането на качествена хидроизолация Ви гарантира, че ще избегнете неприятности като появяване на петна по тавана, разрушаване на мазилката, както и предпазва от течове, които могат да предизвикат разрушаването на къщата. Влагата може да нанесе щети и като намали изолираността на жилището Ви от външните климатични особености. През зимния сезон, влагата замръзва и съсипва повърхността, на която се е появила. Това е един от основните фактори за поевтиняване на жилището Ви.

Ремонт на покриви с керемиди BRAMAC.
Повърхността BRAMAC® осигурява по-дълготрайна защита на цвета срещу избледняване и атмосферни влияния. Бетоновите керемиди АТИКА АНТИК се използват както при ново строителство, така и при саниране на сгради. Бетонова керемида Брамак Класик принадлежи към бюджетния сегмент.

Покривните системи от Брамак могат да задоволят всички изисквания към един модерен, сигурен в бъдеще покрив. От функцията защита срещу вятър или капризите на времето, сняг и градушка – както и защитата от външен шум, до решения с високоефективни соларни инсталации и сервиз, които задоволяват всички ваши желания.

ЦЕНАТА е с 10% по-ниска от керемидите на подобни производители в бюджетния сегмент.
ВИСОКА УСТОЙЧИВОСТ : Здрави като камък и изключително устойчиви. С течението на времето нашите керемиди добиват все по-голяма здравина и устойчивост срещу градушка и екстремни климатични условия.
ВИСОКА ИКОНОМИЧНОСТ: Брамак керемидите са с несравнимо точни размери и това позволява особено бърз и лесен монтаж. Така се спестява както време, така и разходи за работа по покрива.
ПРИРОДОСЪОБРАЗНИ КЕРЕМИДИ: Керемидите се втвърдяват при 60oC. В сравнение с керамичните керемиди, които се изпичат при 1000oC, този процес спестява 70% енергия и намалява значително емисиите на CO2 . Така един покрив от 160 м2 ще спести енергия, която едно- или двуфамилна къща би изразходвала за 1 година отопление (при годишна консумация на газ 14 м3/м2).
ПО-ДОБРА ШУМОИЗОЛАЦИЯ: Керемидите Брамак предпазват от външни шумове до 6 децибела повече от керамичните керемиди. Това отговаря на намаляване на налягането на шума наполовина. В сравнение с металните покривни покрития, вие имате приблизително 12% по-добра шумоизолация при еднаква конструкция и изолации.
Естетика и функционалност.
Керемида с точно фалцово пасване,
повишена защита срещу образуване на плесени, повишена защита при дъжд, сняг, лед, град и замърсявания от околната среда,
по-устойчив и плътен цвят, гладка повърхност и заоблени ръбове.
Разход: 10 бр/м2
.


Тенекеджийските услуги


Тенекеджийските покривни услуги са много важни при ремонта на покриви. Колкото и добре да е направен Вашият покрив, ако тенекеджийската част не е направена както трябва, то Вашият покрив ще протече при първия дъжд. Ние разполагаме с всички необходими инструменти за покривно тенекеджийство и Ви гарантираме високо качество и добре свършена работа.


Ремонт на покриви с битумни керемиди


Битумните керемиди се произвеждат от модифициран битум, който има за основа стъклен воал. От едната страна са покрити с гранули, които могат да бъдат оцветени в различни цветове, а от другата страна с фолио.

Редицата предимства на битумните керемиди ги правят все по – търсен материал за ремонт на покриви:

Изключително устойчиви са на силни ветрове, като се има предвид големият наклон на покрива – повечето видове издържат на ветрове със скорост над 180 km/h;
Не акумулират студ или топлина, защото поддържат относително постоянна температурата си както през зимата, така и през лятото. Това до голяма степен предпазва хидроизолацията под тях;
Не позволяват образуването на конденз;
Имат по – ниско тегло в сравнение с другите видове покривни покрития;
Те са едно добро решение дори при най – сложните проекти, при които другите покривни покрития биха се оказали неподходящи заради наклона на покрива;
Монтажът е лесен, което за клиента е предимство, тъй като намалява времето и разходите по поставянето им.
Не е необходима особен вид поддръжка след поставянето;
При монтажът не дават почти никакви загуби;
Съобразявайки се с желанията на нашите клиенти, ние работим с най-високо качество битумни керемиди в широка цветова гама и разнообразни форми – правоъгълна, хекса, триангулар, бибер. Това ги превръща в доста търсени в съвременното строителство. Могат да се прилагат при покриви, които имат голям наклон и при кули. Не могат да се използват при плоски покриви. Друго важно условие е покривът да не е изложен на голямо натоварване и да се поставят при температури над 0 °C..