ОГРАДНИ ПАНА

Метални оградни пана

Идеалната комбинация между изискана визия и здравина
Металните ни оградни пана са един много удачен вариант, когато се търси възможност за поставяне на граници между даден имот и заобикалящия го външен свят. Те са чудесно декоративно решение без аналог, защото малко други ограждащи съоръжения могат да предложат такава наслада за очите, макар че тяхната функция далече не се изчерпва с красотата.

Паната, произведени от нашата компания са стабилни и пригодени да служат безпроблемно в продължение на дълги години. Предлагаме ги в разнообразни геометрични форми, големини и цветове по RAL каталог, така че всеки поръчител да получи красиво индивидуално съоръжение, съобразено с личните му виждания за естетика и с особеностите на дворното му място.

Защо да изберете именно панелно ограждение?
Дълготрайност и естетика – това са двете основни характеристики на металните ни оградни пана, които ще ви спечелят не само с визията си, но и с невероятно изгодната си цена. Те са устойчиви на най-агресивните външни условия и следователно притежават изключително дълъг експлоатационен живот.

Оградите, изработени от нас ще запазят безупречното си състояние в продължение на десетилетия, без да е нужна сериозна поддръжка в процес на експлоатация. Здравината на свързване на отделните елементи на конструкцията ги прави подходящи не само за частни имоти, но и за градски и индустриални зони с висок интензитет на натоварване.

Пригодени да служат много по-дълго от всички останали метални съоръжения, без да е нужно допълнително капиталовложение за поддръжка, металните оградни пана с изключително изгодните си цени, са най-рентабилното решение в дългосрочен план. Плътни дувари и мрежи – две алтернативи, които не могат по същия начин да съчетаят визия и лекота на изграждане.

Направената от поръчителя инвестиция има почти 100% възвръщаемост, тъй като в процес на използване на оградната конструкция не се влагат допълнителни средства. Не са нужни ремонтни и укрепващи дейности за подобряване състоянието на изграденото от фирмата ни съоръжение. Запазват се не само здравината, но и създаденото с внимание изящество.

Нашите пана за ограда са подходящи за обособяване на зони със специално предназначение, поради което често се използват на места с обществен достъп. С тях могат да се изградят красиви вело и пешеходни алеи, както и да се обособят границите на откритите площи в обекти като паркинги, учреждения, училища и т.н.

Паната от стоманени профили са също удачно решение за вашия частен имот. С тях можете да направите още по-привлекателни своята къща и дворно пространство, в случай че не търсите уединение и начин да се скриете от хорските очи. Предлагаме различни като орнаментика и геометрия конструкции, за да може всеки двор, независимо от специфичните си особености, да се сдобие с висококачествено, дълготрайно и много красиво заграждение.

Бъдете креативни - създавайте заедно с нас
Компанията ни може да ви предложи голям брой изящни декоративни решения, но ако имате своя идея относно визията на вашето оградно пано, сме отворени за сътрудничество. Готови сме да изработим ограждения по предоставена от вас снимка, а защо не и да създадем заедно с вас изцяло ново и оригинално решение.

Радваме се на доверието на голям брой клиенти, именно заради умението ни да се вслушваме в техните желания. И все пак, в случай че идеите ви не подлежат на реализиране, или излагат на риск основната функция на съоръжението, ние ще предложим компромисни варианти, които ще ви удовлетворят напълно.

Като изпълнител с огромна отговорност към всеки клиент, ние не бихме компрометирали своята репутация, водейки се изцяло от вижданията на клиента. Редовият потребител е логично с по-малко познания относно особеностите и изискванията на едно масивно пано за ограда. Където е възможно ще реализираме идеите на поръчителя, а когато е необходимо, ще предложим удачни алтернативни варианти.

Гарантирано качество на материали, производство и монтаж
Произведените от фирмата ни метални оградни пана са с безупречно качество и на изгодни цени. Конструкциите се състоят от стоманени профили с различен диаметър. Отделните компоненти са свързани посредством висококачествена заварка, гарантираща здравината на цялото съоръжение. Използваме най-добрите материали, както и последните производствени технологии.

Методите на производство, както и материалите се избират в зависимост от условията, в които паната ще бъдат използвани. Вземаме предвид климатичните условия, а също и натоварването, на което ще бъдат подложени. Паркове, спортни площадки, училища и производствени бази по начало се ограждат с по-плътна и масивна конструкция.

Вие решавате дали ще поверите инсталирането на монтажните ни екипи, възползвайки се от изгодната цена за монтаж на оградни пана, или ще се заемете лично. За целта сме осигурили всички необходими аксесоари и крепежни елементи за сглобяване на системата. Важно е да уточним обаче, че монтираните от специалистите ни огради са по-ефективни в своята функция, и значително по-устойчиви на механично въздействие.

Наред с максимално ниската за професионален монтаж на оградни пана цена, ние осигуряваме също необходимите предмонтажни дейности. В случай, че изработеното от нас ограждение ще лежи върху бетонов фундамент, имаме пълната готовност да се заемем и с неговото изграждане, изпълнено по всички правила.

На вас остава също да решите какъв тип боядисване да приложим. Извършваме грундиране с последващо боядисване на металните профили с пистолет, както и прахово боядисване в богата гама разцветки по RAL каталог. Паната ни се изработват по начин, повишаващ не само защитата, но и естетическата стойност на вашия имот.

Защо да изберете този тип оградна система?
Нашите метални оградни панаимат високи експлоатационни характеристики.Едно от основните им предимства е, че са изработени от висококачествен метал и покрити с полимерна боя за защита от вредните влияния на околната среда. Готовите конструкции са оборудвани с фабрични прахово боядисани стълбове. Мрежестата структура с декоративни релефи и издатини придава на оградата модерен външен вид и практичност.

В последните години панелните огради станаха по-евтини от огражденията, изработени от други материали. Това ги прави най-изгодната опция за ограждане на частни дворове и обществени открити пространства. Компанията ни може да ви предложи не само чудесни ценови оферти, но и бързина и коректност при изпълнение на възложената от вас задача.

Панелната конструкция, изработена от професионалните ни екипи, притежава редица предимства. Оградата ви ще бъде способна да издържи на всички агресивни въздействия на околната стена. Тоест, тя ще бъде устойчива на корозия и UV радиация, запазвайки естетическия си външен вид и надеждност. Декоративните пана за огради са универсално решение за имоти с всякаква топография.


Оферти и цени за Метални огради

Контакт форма

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

  • Бърз оглед и подробна оферта
  • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество
  • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта
  • виж цени

Изпрати запитване

Получи оферта...


Проект:

Град:

?

Отговор?  • Запазете час за оглед!
  • Ние ще Ви изготвим подробна оферта за Метални огради!
  • Ще предложим максимално кратък срок за изпълнение!

Предимства на оградното пано


Ограждането на собствената територия е дейност, присъща и естествена за човека. Оградата защитава собствеността, ограничавайки свободния достъп на външни лица до конкретното дворно пространство. Тук ключов момент е правилният избор на ограждението, а това касае както вида на конструкцията, така и материалите, от които е изградена.

Използването на метални пана за ограда става все по-популярно решение за ограждане на открити пространства. Те се различават от плътните конструкции от метален профил с това, че осигуряват визуална свобода. Пръчките са плътно заварени от всички страни, така че самата метална мрежа да добие нужната здравина и надеждност.

В качеството на опора се използват метални стълбове , което позволява да се повиши не само устойчивостта на натоварване, но и естетиката на готовото съоръжение. В зависимост от височината и при гъсто наредена решетка, преодоляването на ограждението става изключително трудно.

Нашите декоративни оградни пана са дълговечно решение, способно да служи дълги години при всякакъв климат. Дори при появата на повредени участъци, с бързото отстраняване на повредите, оградата може да служи в продължение на най-малко 30 години, а ако не е подложена на разрушителни натоварвания – и много повече.

Конструкцията и всички нейни елементи могат да издържат на всякакви въздействия на околната среда, благодарение на това, че са покрити с подходящите защитни съединения. В случай че някое от паната е сериозно повредено, то може да бъде изцяло подменено. При минимални повреди ремонтите са още по-прости. Участъкът може да бъде отново заварен или завързан с тел – банално решение, което някои собственици намират за удачно.

Носещите опори не се засягат по време на ремонтните работи, в случай че самите те не са претърпели повреда и са изработени с нужното качество. Методите на нанасяне на защитните покрития елиминират нуждата от пребоядисване в периода на експлоатация. Ако след време решите да промените цвета на металното оградно пано, закупено на разумна цена, можете спокойно да го направите.

Благодарение на ниското тегло на паната, монтажът на такова ограждение може да се извърши напълно самостоятелно от бъдещия собственик. В случай че не се чувствате достатъчно уверени в своите възможности, можете смело да поверите инсталацията на нас. Монтажните ни екипи са добре обучени и отлично екипирани за този род дейности. Монтирането на оградата ще бъде извършено в рамките на един ден.

Защо е необходима подготовка на терена?
Основна цел на подготвителната операция е да се организира удобно работно пространство за последващото монтиране на градински оградни пана. Подготовката на терена е гаранция за качеството и монолитната визия на завършената конструкция. Това е особено валидно, когато има наклон в работния участък. Наклонът може да попречи на монтирането на отделните секции в една линия по височина.

Също толкова важна роля в подготвителния етап играе осигуряването на удобни работни условия за монтажния екип. Ако монтажните участъци са предварително изчистени, изравнени и маркирани, процесът по инсталиране отнема минимално време. Освен това няма да се налага собственикът да изкоренява храсти или да трамбова ямите за носещите колони.

Подготовка за монтажните работи – какво включва и защо е важна?
Добрата подготовка е ключът към успеха на всяка операция и това е напълно валидно при монтаж на оградни пана. Преди инсталирането на метална ограда трябва да се извършат редица дейности, целта на които е да осигурят удобно и качествено изграждане на оградното съоръжение.

Процедурите се различават в известна степен, в зависимост от типа на оградната система, но тези разлики са толкова незначителни, че спокойно могат да бъдат пренебрегнати. Повечето от подготвителните работи могат да се извършат от собственика на имота, но ако решите да поверите производството и монтажа на оградата на професионалисти, тогава предмонтажните дейности също ще бъдат включени в цената на цялостната услуга.

Инсталирането на пана за ограда се таксува като отделна услуга с достъпна цена. Подготовката за самия монтаж също може да се разглежда като самостоятелна услуга и тя не е включена в общата стойност на съоръжението, освен ако между поръчител и изпълнител няма друга договорка. Понякога клиентът получава отстъпка, ако се възползва от пълния пакет услуги.

Подготвителните работи протичат на няколко етапа, като първият етап включва демонтаж на вече съществуващата ограда, за да се освободи място за новите пана за огради с изгодни цени. След това се прави маркировка на участъците, които трябва да бъдат почистени и изравнени преди монтажният екип да пристъпи към същинската операция.

Един от етапите по подготовка на терена включва маркировка на местата, където ще бъдат инсталирани стълбовете. Разстоянието между тях зависи от вида на избраните оградни пана и техните размери. Препоръчително е зоната да бъде почистена от всяка страна на предполагаемата линия на оградата.

Точно маркиране на местоположението на новото декоративно оградно пано е последният етап от подготвителните работи. Това включва дефиниране и маркиране на ъгли, опъване на осите, показващи оста на платното и маркиране на точките за монтиране на вертикалните колони. Важно е маркировката да съответства точно на кадастралния план на обекта. Тоест, оградата да не излиза извън границите на имота..


Защо да се доверите на нашата компания


Много фирми и частни изпълнители предлагат изработка на метални пана за ограда на различни цени. През времето на своята дейност сме установили, че клиентите искат да получат качество, но ако е възможно цената на крайния продукт да се вмества в един разумен бюджет. Ние ви предлагаме именно това – първокласни оградни съоръжения, цената на които е повече от разумна.

Всички видове оградни системи, включително металните огради пана са с конкурентни цени и безкомпромисно качество. В ценовата оферта, която ще ви предоставим, ще бъдат надлежно вписани цените за производство, както и цената на използваните материали. От нас можете да очаквате коректност и отлична комуникация.

Една от многобройните причини да се доверите на Строителен Лидер Варна за изработка на евтини оградни пана са кратките срокове на изработка на поръчаните съоръжения. Въпреки изключителната натовареност, екипите ни работят неуморно, за да бъдат спазени всички срокове, договорени с клиентите.

Реномираните фирми за оградни пана, действащи на територията на България, не са толкова много, колкото изглежда на пръв поглед. Винаги е по-рентабилно да работите с утвърден производител, който има зад гърба си множество перфектно реализирани проекти, вместо да рискувате с напълно непознат изпълнител, подведени от съмнително ниската му ценова оферта..

Метални парапети

Метални парапети, врати, решетки. Част от тях или всички вероятно са част и от настоящия интериор и екстериор на Вашата къща или офис. Предлагаме изработка на метални парапети за стълби,...

Виж още

Метални дворни врати на изгодни цени

Метални дворни врати Производство, доставка и монтаж на дворни врати, врати от ковано желязо, плътни дворни врати, плъзгащи и конзолни врати. Допълнително към монтираните от нас дворни врати предлагаме...

Виж още

Конзолна Врата

Ние предлагаме: производство, доставка и монтаж на конзолни плъзгащи врати по цялата цветова гама на RAL Цени за изработка на конзолна врата от 400 лв на квадратен метър Производство по индивидуални размери...

Виж още

ОГРАДНИ ПАНА

Идеалната комбинация между изискана визия и здравина Металните ни оградни пана са един много удачен вариант, когато се търси възможност за поставяне на граници между даден имот и заобикалящия го външен...

Виж още

Метални огради и парапети цени

Колко струват металните огради и парапети? Цената на метална ограда зависи, преди всичко, от основата и от вида на стоманата. Неръждаемата стомана, т.е. хромирана стомана, е много по-скъпа от обикновената...

Виж още

ДВУКРИЛА ВРАТА

Изработка и монтаж на двукрила врата. ВИСОЧИНА 1.80 м ДЪЛЖИНА 4.00 м ПОКРИТИЕ ПРАХОВО МАТЕРИАЛ МЕТАЛ ТЕГЛО 43.000 kg Ние предлагаме: производство, доставка и монтаж на двукрили врати по цялата цветова гама на RAL Производство по индивидуални размери на клиента Цвят по...

Виж още

Метални огради

Метални пана и огради на изгодни цени. ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА МЕТАЛНИ ОГРАДИ, ПЕШЕХОДНИ И ДВОРНИ ВРАТИ. 1.Вертикални профили за ограда: Металните профили за ограда са добър вариант и естетически добро решение за...

Виж още

Метални навеси за веранди

Колко струват металните навеси? Цената на метален навес зависи от много фактори. Според предназначението им, ги разделяме на стоманени навеси за автомобили, веранди, входове, перголи и други подобни. Колкото по-голям...

Виж още

Дворни Врати

Дворната врата е необходимост за всеки дом. В нейното създаване се вплитат защитната и естетическа роля. Несъмнено е немислимо един дом да няма дворна врата. Тя възпрепятства достъпа на...

Виж още