Бетонни блокови огради,Бетонни панелни огради,Бетонни огради от лят бетон

БЕТОННИ ОГРАДИ

Бетонните огради са все по-популярен избор за собственици на жилища, които търсят сигурност, поверителност и стил. Бетонните огради са изработени от висококачествен бетон и армировка, което ги прави изключително здрави и издръжливи. Те са устойчиви на атмосферни влияния, насекоми и огън. Бетонните огради също така изискват минимална поддръжка и могат да издържат десетилетия.


Оферти и цени за Огради

Контакт форма

Ние Ви осигуряваме всички необходими майстори за цялостен ремонт и Вие се договаряте само с един изпълнител.

  • Бърз оглед и подробна оферта
  • Договор и поемане на гаранции за цена, срок и качество
  • Издаване на платежен документ и поемане на всички законови гаранции за ремонта
  • виж цени

Изпрати запитване

Получи оферта...


Проект:

Град:

?

Отговор?  • Запазете час за оглед!
  • Ние ще Ви изготвим подробна оферта за Огради!
  • Ще предложим максимално кратък срок за изпълнение!

ПРЕДИМСТВА НА БЕТОННИТЕ ОГРАДИ


Бетонните огради предлагат редица предимства пред други видове огради. Ето някои от основните предимства на бетонните огради:

Сигурност: Бетонните огради са изключително здрави и издръжливи, което ги прави отличен избор за сигурност. Те са трудни за прескачане или разрушаване, което ги прави по-малко привлекателни за крадци и вандали.
Поверителност: Бетонните огради са високи и непрозрачни, което ги прави идеални за осигуряване на поверителност. Те могат да блокират гледката от съседи, минувачи и от улицата.
Издръжливост: Бетонните огради са изработени от висококачествен бетон и армировка, което ги прави изключително издръжливи. Те са устойчиви на атмосферни влияния, насекоми и огън. Бетонните огради могат да издържат десетилетия с минимална поддръжка.
Ниска поддръжка: Бетонните огради изискват минимална поддръжка. Те не се нуждаят от боядисване или запечатване, и могат да се почистват лесно с вода и сапун.
Екологичност: Бетонните огради са изработени от естествени материали и могат да бъдат рециклирани. Те не отделят вредни химикали в околната среда.
Достъпност: Бетонните огради са сравнително достъпни, особено в сравнение с други видове огради, като например кованите огради или оградите от естествен камък..


НЕДОСТАТЪЦИ НА БЕТОННИТЕ ОГРАДИ


Въпреки многото си предимства, бетонните огради имат и някои недостатъци. Ето някои от основните недостатъци на бетонните огради:

Висока първоначална инвестиция: Бетонните огради могат да бъдат по-скъпи от други видове огради, като например дървените огради или оградите от PVC.
Трудност при инсталиране: Бетонните огради са тежки и трудни за инсталиране. Обикновено се изисква професионална помощ за инсталирането на бетонни огради.
Липса на мобилност: Бетонните огради са постоянни структури и не могат да бъдат лесно преместени. Това може да бъде недостатък, ако планирате да се преместите в бъдеще..


ВИДОВЕ БЕТОННИ ОГРАДИ


Има различни видове бетонни огради, всеки със свои собствени предимства и недостатъци. Ето някои от най-често срещаните видове бетонни огради:

Бетонни блокови огради: Бетонните блокови огради са изработени от отделни бетонни блокове, които се подреждат един върху друг и се свързват с хоросан. Бетонните блокови огради са сравнително лесни за инсталиране и могат да бъдат персонализирани с различни цветове и текстури.
Бетонни панелни огради: Бетонните панелни огради са изработени от предварително излети бетонни панели, които се монтират върху бетонни стълбове. Бетонните панелни огради са по-скъпи от бетонните блокови огради, но са по-лесни за инсталиране и предлагат по-гладка и равномерна повърхност.
Бетонни огради от лят бетон: Бетонните огради от лят бетон са изработени от бетон, който се излива в калъпи. Бетонните огради от лят бетон са най-здравият и издръжлив вид бетонни огради, но и най-скъпият.
Бетонни огради с декоративни елементи: Бетонните огради с декоративни елементи са изработени от бетон, който е декориран с различни шарки, текстури или цветове. Бетонните огради с декоративни елементи са по-скъпи от обикновените бетонни огради, но могат да добавят стил и красота към Вашия дом.
ИЗБОР НА ПРАВИЛНАТА БЕТОННА ОГРАДА
ЩЕ ИЗГРАДИМ ОГРАДАТА, ЗА КОЯТО ВИНАГИ СТЕ МЕЧТАЛИ.
130 метра бетонна ограда с колони от блокчета

Започнахме изграждане на 130 метра бетонна ограда с бетонни блокчета (колонки) Калиманци. Изкоп на основи за ограда. Изкопахме основите за оградата 130 метра /0,60 метра/0,60 метра. Кофраж на ограда. Направихме кофраж на оградата с...

Виж още

НАЙ НИСКА ЦЕНА НА ОГРАДИ ЗА ГРАД ВАРНА, ДОБРИЧ, ШУМЕН

Залагането на огради за двор е най-лесният и популярен начин да се обособяват границите между съседни дворни пространства, както и между дворни и обществени пространства. Правилно подбраните огради за двор...

Виж още

Ограда тип щора

Ограда тип щора – модерно решение с устойчиво качество Металните огради тип щора осигуряват луксозен и модерен вид на вашия имот, без това да е за сметка на качеството и устойчивостта...

Виж още

Ограда с пана

Строителна фирма "Строителен Лидер Варна" представя бетонна ограда и подпорна стена с оградни пана. Дължината на оградата е 40 метра. Етапи на работа. Изкоп на основи с багер и подравняване на терен. След, като...

Виж още

Кои са предимствата на бетонните огради

Съществуват няколко вида бетонни огради. Те биха могли да бъдат: масивни, изградени изцяло от стоманобетон или от бетонни колони, които да служат като рамка. Паната или „стените“ могат да бъдат...

Виж още

Метални парапети

Метални парапети, врати, решетки. Част от тях или всички вероятно са част и от настоящия интериор и екстериор на Вашата къща или офис. Предлагаме изработка на метални парапети за стълби,...

Виж още

Най-качествените Огради във Варна

Бетонни огради – представете какво ще видите във Варна Сблъскването на традиция и модерното й в ландшафта на Варна предоставя най-високото качество на производителите на бетонни огради. Нещата които се намират...

Виж още

Бетонни блокови огради,Бетонни панелни огради,Бетонни огради от лят бетон

Бетонните огради са все по-популярен избор за собственици на жилища, които търсят сигурност, поверителност и стил. Бетонните огради са изработени от висококачествен бетон и армировка, което ги прави изключително здрави...

Виж още

25 Метра ограда с пана на 1.50

25 метрова ограда с оградни пана. Представяме ви бетонна ограда с оградни пана град Варна м-т Прибой. Основи за ограда 25 метра 0,50 метра дълбочина 0,40 метра широчина. Армировка за ограда За основи бигли ...

Виж още